I perioden 9. til 20. oktober kan du se utstillingen «Hvis klær kunne fortelle» i Ringerike bibliotek.

Organisasjonen Reddesmå.no, med Øyvind Aschjem og Siri Søftestad i spissen, står bak vandreutstillingen som har vakt stor oppmerksomhet i hele Norge.
Utstillingen består av klær, dukker, bøker og andre gjenstander som har tilhørt barn som har vært utsatt for vold. NB! Vi gjør oppmerksom på at utstillingen kan være tøff å møte for barn som besøker biblioteket alene.

Ordfører Kjell B. Hansen åpner utstillingen tirsdag 10. oktober klokka 13.00. Musikalske innslag ved Ringerike kulturskole.

I Kunnskap til lunsj-foredraget onsdag 11. oktober kl. 12.00 vil foredragsholder, Michael Gisselbæk fra Krisesenteret, fortelle om Krisesenteret i Hønefoss, dets historie og utvikling, knyttet opp mot utstillingens tema.