Tutomaten er historien om kompisene Reven og Grisungen. De har hørt om en maskin som sier tut tut hvis man putter inn ei tomflaske. En sånn maskin vil de også bygge, men den skal være til fulle flasker som de kan drikke opp etterpå. I tillegg til brus vil de også ha andre søtsaker. De lager derfor både sjokoladeskuff, tyggisklaff og kakefat på Tutomaten. Så er det bare å vente…….

Teater Joker hadde med seg mange flotte dukker til forestillingen. Det var lett å kjenne igjen både Reven og Grisungen fra bøkene.  Fjompenissen Papp ble kanskje litt skummel da han ble levende, men heldigvis endte alt godt til slutt. Vi takker Teater Joker for en flott forestilling!  

Her er flere bilder fra forestillingen: 

 

De som var med: Dukkespillere : Kristin Indahl/ Kari Ramnefjell og Christoffer Maure/Kim Strømmen. Regi og dramatisering: Bo Anders Sundstedt. Dukkemaker : Kari Noreger. Scenograf: Jan Gjerde. Musikk : Geirmund Simonsen og Raymond Enoksen. Illustrasjon plakat: Per Dybvig. Layout/design plakat og program: Rune Kårstad-Hærnes. Fotograf : Mads Nygård. Produsent : Kari Ramnefjell.

Translate »