Bibliotekets gebyrsatser vedtas av Kommunestyret. De nye satsene er kr 40,- for 1. gangspurring og kr 80,- for 2. gangspurring. Les mer om gebyrsatser her.

Nytt i 2018 er at du nå kan betale purregebyr på nett. Tjenesten er tilgjengelig for betaling med kredittkort knyttet til Visa, MasterCard, MobilePay, Vipps og BankAxess.

Du finner tjenesten i MappaMi -> Mine lån. (Logg deg inn med lånenummer og passord, og følg instruksjonene på skjermen.)

Når betalingen er gjort, oppdateres Bibliofil umiddelbart slik at purregebyr forsvinner både fra MappaMi og utlånsmodulen. Fordelen for deg med dette er at du får gjort opp for purregebyret uten å måtte møte opp i biblioteket.
OBS! Purregebyr fra 2017 og eldre bør du betale på biblioteket, da systemets summeringer av gebyr kan være feilaktige for de eldre gebyrene.