I mars er det ny utstilling i biblioteket. Det er Anna Skagefjord som står for utstillingen hun har kalt «Gör det mörka ljust igen». Skagefjord bor på Jevnaker, men er opprinnelig fra Skövde i Sverige. Ved Rudbecksgymnasiet i Tidaholm i Sverige gikk hun på estetisk linje, og hun har alltid hatt en brennende interesse for å male. Skagefjord maler som oftest abstrakt med akryl, og bruker teknikker med tråd. Inspirasjonen henter hun i naturen rundt seg og i et rikt indre følelsesliv. Anna Skagefjord har også hatt en utstilling på Deichmanske bibliotek, Oppsal i Oslo i 2013.

Dette er en salgsutstilling, og Skagefjord kan kontaktes på e-post: skagern@icloud.com. Maleriutstillingen kan sees i Ringerike bibliotek fram til og med søndag 8. april.