Helga Flatland leser fra «En moderne familie»
Foto: Jostein F. Danielsen

Nærmere 60 litteraturinteresserte møtte opp da biblioteket inviterte til Fram fra bokhylla tirsdag 13. mars.
De fulgte godt med da bibliotekarene Aase Bekkeheien og Randi Landmark anbefalte nye bøker, og låneren Aasmund Kroken fortalte litt om Kjell Askildsen og Rolf Jacobsen, før han leste for oss.
Krokens innfallsvinkel til
forfatterne og tekstene han valgte, var familierelasjoner, siden Flatlands nyeste bok handler om nettopp det.
Det var nok flere som fikk lyst til å lese noveller av Kjell Askildsen og dikt av Rolf Jacobsen etter å ha hørt Kroken lese!

Etter pause ble Helga Flatland intervjuet av Aase Bekkeheien. Flatland har gitt ut fem romaner for voksne.
Mest kjent er nok de tre romanene i den såkalte «Bli-hvis-du-kan-trilogien», men det ble også tid til å snakke om «Vingebelastning» fra 2015 og ikke minst den siste boka hennes: «En moderne familie» fra 2017.