Ringerike bibliotek i samarbeid med Hønefoss kino inviterer til presentasjon av boka og filmen Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai torsdag 7. juni kl 18.30.

Vi møtes i biblioteket der bibliotekar Randi Landmark presenterer boka. Randi leste romanen for ganske mange år siden, men hun husker den fortsatt.
Romanen er av typen som setter følelsene i sving – her finner man personer og hendelser som er både til å le og gråte over!
Vi får også en presentasjon av filmen ved Katrine Wang Svendsen fra Hønefoss kino, før vi går over til kinoen, tar plass i de behagelige kinosetene og nyter filmen.
Som alltid blir det interessant å se hvordan en historie i bokform overføres til filmspråk!

Det lille foredraget i biblioteket er gratis, og du får også enkel servering.
Billetter til kinoen kjøper du på nettet eller i kinokiosken.
Mer informasjon om filmen finner du her: Guernsey forening for litteratur og potetskrellpai i Hønefoss kino 7. juni

Velkommen!