Sommerens lesekampanje fortsetter helt til 31. august. Alle barn fra 1. til 7. trinn kan delta. Og, det er fortsatt mulig å bli med!

Mange spennende fortellinger og faktabøker står klare til å bli lånt i Ringerike bibliotek.Ta turen innom for nye spennende eventyr inn i bokas verden.

Sommerles er bygget opp som et spill. Deltaker oppretter bruker og registrerer lesing på nettstedet sommerles.no. Etter hvert som man når forskjellige nivåer, får man trofeer på profilen sin, og man kan hente premie på biblioteket.

Per i dag er 256 barn tilknyttet Ringerike bibliotek med på Sommerles. Disse har lest hele 1754 bøker til sammen. Det er fantastisk! Mange glade og fornøyde barn er innom biblioteket om dagen, for å hente seg premier og låne flere bøker. Barna får premie etter å ha nådd nivå 10, 20 og 30. Etter kampanjeslutt trekker vi også to deltakere som også vinner en fin premie. Hver leste bok teller som et lodd. Flere leste bøker gir større vinnersjanse, så det er bare å stå på!