I høst starter Ringerike bibliotek med et nytt tilbud vi kaller åpen lesesirkel.
Arrangementet går første gang av stabelen tirsdag 25. september kl 19.00. Boka vi da skal samtale om er «Leo» av Bror Hagemann.
Boka ble utgitt i 2017, og her er forlagets omtale:
«Søtten år gamle Leo ser mer enn andre. Vannet som stiger fra innsjøen. Fugleguttene som løper omkring i gatene. Vakre Yvonnes øyne. Han jobber som altmuligmann for kirkekoret. Dirigenten har også skaffet ham et sted å bo etter at han måtte flytte hjemmefra. Fra vinduet i hybelen kan han se ned på huset til Yvonne, som han av og til får lov å besøke. Hun bor alene sammen med datteren Janis.
Guttekoret er kjent for alle i byen. Sangen fra kirken er umulig å ikke bli berørt av. Men det som foregår bak lukkede dører på dirigentens kontor, er alt annet enn vakkert. Det er også noe Leo ser. Men vil folk tro ham hvis han forteller det han vet?»

Hvis du har lyst til å komme, bør du gå i gang med å lese boka så snart som mulig. Biblioteket har lånt inn en del eksemplarer, slik at vi håper alle som er interessert i å lese, får lånt boka.