En flott Sommerles-sommer er nå over, og lesekampanjen er nå avsluttet. 260 barn tilknyttet Ringerike bibliotek har vært med på kampanjen. Disse har til sammen lest 2168 bøker og det tilsvarer 247 892 sider. Dette er fantastisk bra! Vi har hatt mange spente og ivrige barn som har vært innom biblitoteket i sommer for å hente premier, finne nytt kodeord og selvfølgelig også låne bøker.

Husk: Dersom du har premier du ikke har hentet enda, kan du fortsatt hente disse. Frist for å hente premier er 30. september.

Vi har nå trukket ut to heldige vinnere som får en fin ekstrapremie – gratis kinobilletter og bokpremie. De to heldige vinnerne er Iselin, 5. trinn og Synne, 2. trinn. Disse to får et brev i posten med beskjed om at de kan hente premien på biblioteket.