Høstens arrangementer er allerede godt i gang. Denne onsdagen 26. september kl.12.00 er det med stor glede at vi starter opp igjen med høstens første Kunnskap til lunsj.

I samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge, campus Ringerike har vi gleden av å introdusere vår første foredragsholder, Karen Stendal. Hun er førsteamanuensis ved Institutt for økonomi, markedsføring og jus ved USN, og har ved tidligere anledninger vært på besøk på Ringerike bibliotek. Hun skal forelese om temaet “Digital oppvekst“. Arrangementet i forbindelse med Forskningsdagene 2018.

Dagens barn og unge har teknologi til sin disposisjon fra før de kan gå. De vokser opp med muligheter som ikke var tilgjengelig for få år siden. Men hvordan er det egentlig å vokse opp i en digital verden?

Ta gjerne med matpakke. Vi serverer kaffe og te. Gratis Inngang. Velkommen!

Translate »