I høst startet Ringerike bibliotek med et nytt tilbud vi kaller åpen lesesirkel.
Første lesesirkel gikk av stabelen tirsdag 25. september, og boka vi snakket om var Leo av Bror Hagemann.
Neste bok ut var Yarden av Kristian Lundberg, som var tema tirsdag 30. oktober.

Neste og siste sjanse for i år, til å delta på åpen lesesirkel på Ringerike bibliotek blir
tirsdag 27. november kl 19.00.

Boka vi tar for oss er Han er her igjen av Timur Vermes. Oversatt av Astrid Nordang og utgitt i 2013.

Forlagets omtale:
Våren 2011 våkner Adolf Hitler opp i Berlin. Etter å ha orientert seg, får han vite at det er fred i landet, og at statsministeren heter Angela Merkel. En velvillig kioskeier gir ham
husly, overtaler ham til å rense uniformen og foreslår at han henger litt rundt i påvente av noen tv-folk. Det er nemlig store sjanser til at de vil la seg begeistre av hans ”Hitler-imitasjon”….

Hvis du har lyst til å komme, bør du gå i gang med å lese boka så snart som mulig. Biblioteket har lånt inn en del eksemplarer, slik at vi håper alle som er interessert i å lese, får lånt boka.