Onsdag 14. november er det verdens diabetesdag. Dagen er kommet i stand for å øke oppmerksomheten rundt diabetes verden over. I lys av dette har Ringerike bibliotek i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge, campus Ringerike gleden av å invitere til lunsjforedrag klokka 12 med temaet Diabetes type 2 og kost, slik gjør jeg det!”. Foredragsholder er Unni Andresen fra Diabetesforbundet i Ringerike. 

Har du diabetes type 2 er kostholdet du velger en viktig del av egenbehandlingen. Det du spiser påvirker blodsukkeret, kolesterolet og blodtrykket ditt, og mye kan gjøres bra med riktige valg. Unni Andresen har selv diabetes type 2, og kan gi deg gode kostholdsråd ut fra egen erfaring med sykdommen, og hennes bakgrunn som institusjonskokk.

Det blir innledning ved Diabetesforbundet Ringerike v/ leder Ingeborg Stensli.

 

Ta gjerne med matpakke. Vi holder kaffe eller te.
Gratis inngang. Velkommen!

 

Translate »