Forestillingen Tik Tik Tik Sjonglering tar barna med til en verden av arabisk musikk og sirkuskunster. Musikeren Safaa er en tøysete karakter. Han har med seg arabiske fløyter og trommer, og spiller en nydelig arabisk vuggesang, og engasjerer barna når han lager magiske lyder og voldsom tromming. Sirkusartisten Diego er roligere, han uttrykker seg for det meste via kroppsbevegelser, sjonglering og manipulasjon av objekter. Samspillet dem imellom er levende, gledesfylt, raust og kommunikasjonen skjer gjennom lyd og bevegelse – alltid med et smil på lur.

Arrangementet er støttet av IKAR Ringerike kommune. Gratis billetter kan hentes i Ringerike bibliotek. Velkommen!
Varighet: ca 35 min
Aldersgruppe:  Fra 3 år
Av/med: Musikeren Safaa Al-Saadi på arabisk fløyte (ney) og trommer (tabla, tamburin og kishbeh). Sirkusartisten Diego Belda Produsert av: Samspill International Music Network