Purriot og den falske nissen
Bjørn F. Rørvik og Ragnar Aalbu
Utgitt av Cappelen Damm 2018

Det er romjul og mesterdetektiv Purriot skal hygge seg med avisa og en kopp kaffe. Men lesestunden blir ikke spesielt hyggelig, for han leser i Hurlum dagblad at en falsk nisse har stukket av med julegavene til folk. Da Purriot etter hvert får høre at også han og Paprika er blitt berørt – gaven deres til Beate er nemlig også blitt stjålet – blir han såpass opprørt at han bestemmer seg for å reise ned til Hurum, og der finne og fange skurken!

Dette er femte Purriot-mysterium, og har du lest de andre og likt dem, vil du nok like denne også. Det er ikke skummelt, men ganske spennende likevel. Og litt morsomt. Krim for barna, rett og slett, men om en voksen leser høyt for de små, vil også den voksne leseren hygge seg med denne.

Anbefalt av Randi

Translate »