Mary Blikken Gravdahl stiller hun bildene sine i Ringerike bibliotek fra tirsdag 20. november til 15. desember. Det er tredje gangen Gravdahl stiller ut bildene sine i biblioteket, så det er sikkert flere som kjenner henne etter hvert. Det er i naturen, enten det er hjemme, utenfor vinduet, eller på turer rundt om, Gravdahl henter inspirasjon til det hun vil lage.  Det kan være trær, stein, fugler, naturformasjoner, landskap osv. Det gjelder både foto, skisser, tegninger, malerier eller andre arbeider. Hun bruker mest akryl og/eller akvarell som malemedium, i tillegg til kull, tusj, pastell, på fortrinnsvis lerret, men også kartong, vanlig papir og akvarellpapir. I tillegg til mobilkamera utgjør skissebok fast inventar  på turer i skog og mark. Denne gangen har fuglehuset utenfor kjøkkenvinduet, som er hyppig besøkt, fått være med og bestemme tittelen på utstillingen –  “Utenfor vinduet og litt til”.  

Ønsker noen å kjøpe bildene kan Gravdahl kontaktes på epost: tgravdah@online.no eller på mobil 90789995.

Mary Blikken Gravdahl er pensjonist etter flere år som sosialkonsulent/sosionom i det offentlige. Hun er mangeårig medlem av Ringerikes Malerklubb, men det er først etter at hun ble pensjonist at hun har hatt anledning til å vie mer tid til hobbyen tegning, form og farge. Gravdahl har deltatt på flere kurs innen tegning og maling i regi av Ringerikes malerklubb. Hun har også gjennomført noe lengre kurs i moderne akvarell med fokus på pigmenters egenskaper, med Sissel Enger Moe som kursleder. 

De siste årene har Mary Blikken Gravdahl hatt både separatutstillinger og kolletive utstiller, med blant andre Skjåkutstillinga i Mathildes Galleri, sammen med 18 andre utstillere, tidligere i år.

Translate »