I 2019 viderefører vi tilbudet åpen lesesirkel i Ringerike bibliotek. Det blir en ny bok hver måned fram til april. Første lesesirkel starter opp tirsdag 29. januar kl.19.00, og boka vi skal snakke om heter Paris for én av Jojo Moyes.

Forlagets omtale:
“Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv?”

Boka er oversatt av Elisabeth Haukeland.

Hvis du har lyst til å komme, bør du gå i gang med å lese boka så snart som mulig. Biblioteket låner inn en del eksemplarer, slik at vi håper alle som er interessert i å lese, får lånt boka.

Gratis inngang. Enkel servering. Velkommen!