Vi har ny utstilling på plass i biblioteket. Utstiller er Inga Lome. Hun er født i Valdres, men er nå bosatt på Gran, Hadeland.

Lome foreteller at hun de siste årene har hatt både tid og anledning til å la kreativiteten utvikle seg. Hun beskriver seg som en spirituell kunstner, og kjenner at det er viktig å male ut det hun føler. Lome får mye inspirasjon ute på rusleturer i frisk luft.

Utstillingen i Ringerike bibliotek inneholder flest sprituelle bilder i acryl, men Lome er også interessert i foto. Lome lager også kunstkalendere og kunstkort som hun også selger. Lome har valgt å kalle ustillingen “Med hjerte for Sykehusklovnene”. Utstillingen er en salgsutstilling, og Lome gir 3% av salget til Sykehusklovnene.

Lome kan kontaktes på telefon 980 38 049 eller e-post ingalome@yahoo.no. Besøk gjerne Galleri Inga på facebook, og på Instagram har hun navnet lomeinga.

Av tidligerer utstillinger trekker Lome fram disse:
2003 Bogstad Gård (kollektivutst. NFUK) og Gjøvik Gård (kollektiv), 2007 Håkonshallen (kunstner i 15 – årsjubileet, Inga Låmi) og Gategalleriet på Fagernes. Videre i 2008 var Lome kunstner i Smia ei uke på Kistefosmuseet på Jevnaker, og deltok i utstillinga “Den store Engleskare” på Shoddyhuset i Vestfossen. I 2010 hadde hun en vandreutstilling i Gran og Lunner komuner, (sykehjem). Vandreutstillinga var støttet av Den Kulturelle Spaserstokken.
Lome har også arrangert selvutviklingskurset “Slipp løs kreativiteten med slikkepott”.