Kari Reine har kommet helt fra Larvik til Hønefoss for å stille ut bildene sine i biblioteket. Motivene i bildene hennes er gjerne hverdagsmennesker i bevegelse, dvs på sykkel, ski, i kajakk, løpende, klatrende osv. Ofte lager hun serier med fire-fem ulike bilder av samme tema. Teknikken hun bruker er monotrykk på geleplate.

Tidligere har Reine stilt ut ved påskeutstillingen i Stavern, Kunst i Hasseris (Aalborg), Horten bibliotek, og kommende utstilling i februar 2019 i Sandefjord bibliotek, og hun er tildelt en ukes soloutstilling i Levins Hus, Faaborg, Fyn, i mars 2019.

Bildene til Kari Reine kan også ses  på Instagram/Facebook under navnet Kari Reine Monotrykk.

Ønsker du kontakt med kunstneren er e-postadressen; k-reine@online.no, telefon 99002495.