I fjor høst var Kunnskap til lunsj arrangementet “Digital oppvekst” veldig populært at vi på biblioteket bestemte oss for å ha det også som et lenger kvelds foredrag i samarbeid med Universitetet i Sørøst-Norge.

Kunnskap til kvelds arrangementet holdes 10. april kl.19.00. Vi ønsker Karen Stendal velkommen tilbake, og håper at alle interesserte får høre henne prate om dagens barn og unges bruk og relasjoner til teknologi og sosiale medier denne kvelden.

“Dagens barn og unge har teknologi til sin disposisjon fra før de kan gå. De vokser opp med muligheter som ikke var tilgjengelig for få år siden. Men hvordan er det egentlig å vokse opp i en digital verden?” 

Stendal er førsteamanuensis ved Institutt for økonomi, markedsføring og jus ved USN.

 

Gratis Inngang. Enkel servering. Velkommen!

Translate »