Om du har bestilt materiale og fått beskjed om at det er klart til henting, kan du hente det selv fra hylla merket Bestillinger.
Husk å registrere lånet på automaten får du tar med deg materialet ut fra biblioteket.
Til nå har det vært et unntak for det vi på biblioteket kaller Fjernlån, altså lån fra andre bibliotek formidlet til våre brukere. For at fjernlånene skulle få riktig forfallsdato, måtte disse utlånene registreres av betjeningen. Men nå er det gjort endringer i systemet, slik at riktig forfallsdato settes om materialet lånes på automaten også. Derfor kan også det fjernlånte materialet lånes på automaten fra nå av.

Har du skrevet avtale med biblioteket om å få tilgang til biblioteket også utenom betjent tid, har du mulighet til å komme på biblioteket mellom 09.00 og 21.00 alle dager og hente bestilt materiale.