I høst blir det ny mulighet for å delta i lesesirkel på Ringerike bibliotek. Kanskje har du av og til følt lesing som en litt ensom opplevelse? Kanskje har du noen ganger lest ei bok som gjør veldig inntrykk og som fikk deg til å ønske deg noen å diskutere leseopplevelsen med? Det å samtale og diskutere leseopplevelser kan tilføre mye ekstra til den enkelte leser og gjøre boka og leseopplevelsen større, og biblioteket ønsker at du skal få mulighet til å kjenne på dette fine med å snakke om lesing. Ikke vær redd for at det skal bli for høyttravende eller dyptpløyende det vi snakker om – det finnes jo ingen fasit for hvordan vi leser og oppfatter en tekst.
Første dato ut i høstens lesesirkel-serie er tirsdag 24. september kl.19.00. Boken vi tar for oss heter  “Den siste hjelperen” av Cathrine Knudsen.

Forlagets omtale:
På en gård på Østlandet produseres det en spesiell melk fra genmanipulerte geiter. En kvinne selger sin ene nyre for å gi en bedre tilværelse til sine barn, og en organisasjon som kaller seg “Englene” assisterer mennesker som ønsker å avslutte sitt eget liv. Dette er noen av hendelsene i Cathrine Knudsens nye roman, Den siste hjelperen.

Hvis du har lyst til å komme, bør du gå i gang med å lese boka så snart som mulig. Biblioteket låner inn en del eksemplarer, slik at vi håper alle som er interessert i å lese, får lånt boka.

Gratis inngang. Enkel servering. Velkommen!