Hva virker trening mot? Og hvorfor virker trening i et fysiologisk perspektiv? Lørdag 9. november kl.12.00 presenterer førsteamanuensis og foredragsholder Eva Marie Støa utgangspunkt i «tingenes tilstand» med tanke på hvor fysisk aktive vi er og forekomst av livsstilsrelaterte helseutfordringer. Med utgangspunkt i kroppens fantastiske maskineri forklarer Støa på en enkel måte hva som skjer i kroppen når vi trener og hvorfor trening og fysisk aktivitet kan virke mot veldig mange helseutfordringer. Videre tar hun tak i hva forskningen sier om hva slags type trening som er mest effektivt og hvorfor, og hvordan vi kan bruke denne kunnskapen for oss selv eller i veiledning av andre.

Eva Maria Støa er en engasjert og dyktig foredragsholder og i Forsker Grand Prix i 2012 fikk hun omtale som den fødte formidler.

Gratis arrangement. Velkommen!

Arrangementet er i samarbeid med Universitetet i Sørøst Norge.

Translate »