Tore Halvorsen
Foto: Arild Hansen

Tore Halvorsen har nettopp fylt 70 år, men reiser fremdeles land og strand rundt for å underholde folk. Nå som soloartist, etter at han sluttet som vokalist i Ole Ivars i fjor høst. – Etter hvert ble det viktigere for meg å styre tida mi sjøl, uttalte han da tida i Ole Ivars var over etter nesten 30 års samarbeid.

I hele 2019 har Halvorsen holdt eksklusive konserter for eldre basert på sin lange og flotte karriere som Ole-Ivars-vokalist. Vi har stor tro på at det blir god stemning når Tore byr på kjente og kjære hits som «Jag trodde änglarna fanns», «En får værra som en er» og mange flere. Kanskje serverer Halvorsen også legendariske svensktopp-låter fra andre artister.

Halvorsen behersker mange sjangre, og han er glad i ulike musikkformer. Likevel er det kanskje dansebandmusikk han er mest kjent for. Vi tenker det kommer til å rykke i dansefoten til noen og enhver med denne karen på scenen, og veien fra vemod til latter er nok ikke lang når Tore Halvorsen inviterer til lag!

Gratis inngang. Billetter kan hentes i Ringerike bibliotek nå. Begrenset antall plasser. Arrangementet er støtten av Den Kulturelle spaserstokken, Ringerike kommune.