«Julegaven Som Ble Borte» er en stemningsfull juleforestilling som legger vekt på viktige verdier som felleskap, vennskap og samhold, og at de materielle tingene man får i gave på julekvelden ikke er det viktigste. Vi får møte en liten familie med mor og to barn på 5 og 7 år, Ylva og Henrik. Familien bor i en koselig liten fjellbygd der alle forbereder seg til jul. Ylva ønsker seg så inderlig en teddy, og historien spinnes på hennes drøm om den perfekte julegaven. Men uvanlige og spennende ting skjer når «Fru Berg» som jobber i leketøysbutikken, bestemmer seg for å spille de som handler julegaver i butikken hennes et lite puss. På julaften når Ylva åpner gaven sin, er det plutselig ingen julegave inne esken. Kan det bli en fin jul allikevel?

Med flotte kostymer og en koselige julescene, blir det sang og musikk, humor og spenning når mysteriet skal løses.

Forestillingen passer godt for familier og barn fra 3 år. Gratis inngang.

Manus og musikk av Stine Cecilie Winther, ASK SceneKunst.
ASK SceneKunst er et teaterkompani opprettet høsten 2014. ASK består av profesjonelle skuespillere, dansere og sangere – alle med et stort ønske om å skape magi, glede og latter for barn gjennom musikk, dans og teater.