Kjellfrid Berg stiller ut sine akvareller i biblioteket i hele november måned. Motivene Berg maler er ofte hentet fra naturen – som fjellandskap, himmel, trær og blomster. Fugler og dyr er også motiver hun er glad i. Hun er opptatt av lyset ute, og variasjonene gjennom døgnet fra mørkt til lyst, men også av de ulike årstidene. Farger er viktig for Berg, og hun maler gjerne fargerikt.

Berg flyttet til Ringerike med familien sin da hun var ett år, og har bodd her siden. Hun begynte å male i 2004, og hun ble også medlem i  Ringerike Malerklubb samme år. Hun gått på mange akvarellkurs opp gjennom årene, og har også etter hvert bidratt med å holde akvarellkurs selv i regi av Ringerike Maleklubb.

Kjellfrid Berg kan kontaktes på telefon: 90070884 eller e-post: kjellfrid.berg@fastlane.no

 

Translate »