Else Marie Eriksen er utdannet dekoratør fra Århus i Danmark. Hun har jobbet med layout og salg hele sitt yrkesaktive liv. Kunnskap og inspirasjon har hun hentet fra mange dyktige kunstnere og læremestere. Blant disse kan nevnes 3 semestre ved Nydalen Kunstskole og 5 uker med Kreativt maleri ved den samme kunstskolen i tillegg til prosjektet “Maleskolen” ved Asle Raaen i regi av Ringerikes Malerklubb. Andre tegne/malekurs som bør nevnes er kurs med Børge Brekke og  Hans Norman Dahl med mange flere.

Eriksen maler og tegner akryl, akvarell, tegninger med blyant, kull, tusj, og koldnålstrykk. Hun fotograferer også landskap, portrett og makro. I den senere tid har Eriksen også tatt i bruk digital grafikk eller digial bandingsteknikk. Hun arbeider da med flere bilder som foto, malerier og tegninger. De forskjellige bildene blir avfotografert og blandet sammen i Photoshop, til hun finner et resultat “hun kan leve med”. Bildene Else Marie Eriksen stiller ut i Ringerike bibliotek er kun digitale trykk og fotografier. 

Kontaktinformasjon: elsemariesitthus@gmail.com eller telefon 95492901. Eriksen har også blogg: http://maleriogfoto.blogspot.com i tillegg til Facebook og instagramkonto.

Translate »