NEW YORK: Anne Jørgensen (til venstre) og Laila Løvhøiden i FNs hovedkvarter. Foto: Dag Høgvard

Bli med på en spinnvill reise fra Ringerike til FNs generalforsamling onsdag 19. februar kl.12.00. En reise som startet for over sju år siden og som stadig tar nye veier. Målet er å få FNs medlemsland til å forplikte seg til å gi jernet for jorda – og styrke samarbeidet om geodesi.

Hvorfor har Norge og Kartverket engasjert seg så sterkt i dette? Fordi faget geodesi er helt grunnleggende for all kartlegging, for overvåking av klimaendringer, for GPSn i mobiltelefonen, og for deg og meg.

I dette foredraget forteller Laila Løvhøiden og Anne Jørgensen fra Kartverket på en enkel måte hva geodesi er og hva som gjør at en samlet generalforsamling i FN oppfordrer alle verdens land til å sette geodesi på dagsorden. De gir deg innblikk i hvordan ting foregår i FN, og du får vite hvorfor de fortsatt ofrer både nattesøvn og fritid i geodesiens tjeneste.

Vi holder kaffe eller te. Gratis inngang. Velkommen!

Arrangement i samarbeid med Kartverket. 

Translate »