Endelig er vi klare for å ta imot besøk på biblioteket etter å ha vært stengt!
Mandag 8. juni åpner vi dørene igjen. Velkommen!

Fra 8. juni til 5. juli er åpningstidene slik:
Mandag: 11.00-15.30
Tirsdag: 11.00-15.30
Onsdag: 11.00-15.30
Torsdag: 11.00-18.30
Fredag: 11.00-15.30
Lørdag: 10.00-14.00

Skoleklasser og barnehagegrupper
Grupper fra skoler og barnehager kan kun komme etter avtale. Ring 32117500.

TAKE AWAY I JULI
Fra 6. juli til 2. august blir det take away-utlån etter samme modell som vi har hatt i stengeperioden. Pga ferieavvikling får vi dessverre ikke til å holde biblioteket åpent da.
Take away foregår slik: Du bestiller på nett: https://ringerike.bib.no/cgi-bin/m2, eller du kan sende oss epost eller ringe om hva du vil låne, eller kanskje du skal hente en Sommerles-premie? Du får beskjed når materialet er klart for henting. Ring 32117500 når du står utenfor biblioteket, så kommer vi ut til deg.

Åpningstidene på take away-utlånet i juli:
10.00-14.00 man-fre + lørdag 1. august; de tre siste lørdagene i juli holder vi stengt.

Sommerlån
Du får ekstra lang lånetid etter 15. juni; da kan du beholde materialet helt til 1. september. Unntatt er reservert/fjernlånt materiale og DVD-er.

VIKTIG! Retningslinjer

1. Du må være frisk for å kunne komme inn på biblioteket.
  2. Ved inngangen i biblioteket finner du antibac, alle må desinfisere hendene før de går inn.
  3. Hold avstand!
  4. Utgår 15. juni 2020: [Skal du oppholde deg lenger enn 15 minutter må du fylle ut et skjema med navn og kontaktinformasjon, og gi ditt samtykke til at vi oppbevarer informasjonen i 10 dager.]
  5. Det er begrenset hvor mange samtidige brukere som kan være inne på biblioteket, ventetid kan forekomme.
  6. Reserver gjerne bøker eller annet materiale fra bibliotekets katalog på nett, eller bestille på epost eller telefon. Du får beskjed når det du har bestilt er klart til henting. Bestilt materiale finner du i bestillingshylla som vanlig.
  7. Bruk helst utlånsautomat for å registrere innlevering og utlån. Spør hvis du trenger hjelp.
  8. Publikums-pc kan bare benyttes etter avtale. Kun to brukere om gangen, og maksimum 30 minutter.
  9. Betaling skjer kontaktløst ved bruk av bankkort på bankterminal.