Tradisjonen tro kommer Bokreven på besøk til biblioteket i oktober. Det som er nytt i år, er at alle må melde seg på arrangementet. Send e-post til bibliotek@ringerike.kommune.no med navn og kontaktinformasjon på de som ønsker å delta. Begrenset antall plasser på grunn av smittevernhensyn.

Hva er Bokreven?

Bokreven er et arrangement for barn i alderen 3-6 år. Vi leser høyt fra en valgt bok og snakker litt om hva boka handler om. Bilder fra boka blir vist på storskjerm slik at alle får se dem. Vi har med oss en tøyrev som er døpt Bokreven, og han er blant annet alltid med og teller alle barna som har møtt opp til arrangementet. Voksne er selvfølgelig hjertelig velkomne til å være med barna. Arrangementet varer ca 20-30 minutter.

Lørdag 3. oktober klokka 11 er første gang Bokreven kommer i høst. Da skal vi lese. “Jeg har en gris i nesa!” av John Dougherty.
En dag kommer Natalie på skolen med et stort problem. Barna gjør sitt beste for å være stille, men hver gang de prøver å konsentrere seg kommer det et stort grynt fra Natalie. Hun har en gris i nesa!  Hvordan skal de få grisen ut av nesa hennes?

Velkommen til høytlesing. Gratis inngang.