Utstillingene «Hvis klær kunne fortelle 1 og 2» er en dokumentasjon om vold og overgrep mot barn. I perioden 13. – 15. oktober vises utstillingen på biblioteket i betjent tid.

Gjennom klær, dukker, bøker og andre gjenstander som har tilhørt små utsatte barn fortelles historier om lengsel etter beskyttelse. Alt som fortelles er sant og bringer tilskuerne så nær de utsatte som det er mulig. Utstillingene har vandret Norge rundt siden 2012, men turen er enda ikke slutt.

Utstillingenes intensjon er å bringe barnefortellinger så nær tilskueren at det skaper følelsesmessig engasjement og mot til handling på vegne av de minste barna.

NB! Vi gjør oppmerksom på at utstillingen kan være tøff å møte for barn som besøker biblioteket alene.

På grunn av smittevernhensyn må større grupper som ønsker å se utstillingen gi beskjed på forhånd. Påmelding sendes til e-post: bibliotek@ringerike.kommune.no. Maks antall personer er 30 stk. Husk 1 m avstand og bruk antibac.

Velkommen!