Ellen G Simensen
fotografert av Silje Karlsrud Nyhus

Tirsdag 27. oktober kl 19.00 kan du møte forfatter Ellen G. Simensen i Ringerike bibliotek.
Simensen, som er fra Hallingby, debuterte i år med krim-romanen Tro meg når jeg lyver. Boka har fått meget god mottakelse, og per nå er den solgt til Frankrike; kanskje kan også flere land komme til å melde sin interesse?
Sikkert er det i alle fall at debuten er av den vellykkede sorten; Mette Eriksen i Ringerikes blad ga boka en 5-er på terningen. I Tanums nettbokhandel ble den i august framhevet som en av 4 bøker «du må lese», og stadig flere bokbloggere poster begeistrede innlegg, for eksempel Artemisias verden som skriver: «En riktig så god krimdebut. Jeg ser frem til mer fra denne forfatteren.»

Signering og boksalg. Gratis inngang.

Forlagets omtale av boka:

Tro meg når jeg lyver er en psykologisk krimroman som spenner et vidt lerret fra øst i landet til ytterst i vest.
Politimannen Lars Lukassen ser muligheten til en permanent forfremmelse idet han må rykke ut til likfunnet av en tidligere klassekamerat. Situasjonen på politistasjonen i Hønefoss forverres da en uhyggelig skikkelse oppsøker barn og deler sine mørke hemmeligheter. Samtidig kommer læreren Johanna Brekke til byen for et vikariat. Lars blir raskt tiltrukket av henne. Men hva er det Johanna rømmer fra, og hvem er venn og hvem er fiende i jakten på sannheten?

Hvordan kan DU delta?

Send epost til bibliotek@ringerike.kommune.no med ditt navn, telefonnummer og navnet på arrangementet. Ettersom vi følger offentlige myndigheters anbefalinger med hensyn til Korona, blir antall publikummere dessverre begrenset. Husk god avstand og bruk antibac. NB: Deltakers navn og telefonnummer blir oppbevart i 10 dager etter arrangementet av hensyn til smittesporing.

VELKOMMEN!