Oslo familieteater kommer til Ringerike bibliotek med teaterforestillingen «Det er jul, det er jul» lørdag 12. desember.
Det blir to forestillinger,  kl.11.30 og kl.13.00.
Forestillingen varer 45 min.
De tre skuespillerne har dramatisert fire velkjente julehistorier fra inn- og utland, der H.C. Andersens vakre historie om «Piken med svovelstikkene» og Prøysens «Den vesle bygda som glømte at det var jul» er de mest kjente.
«Det er jul, det er jul» er en varm, humørfylt og koselig teaterstund som passer aller best for barn mellom 3 og 9 år.
Stykket bindes sammen av sanger som barna kan synge med på.

Påmelding. Gratis inngang. Velkommen til en hyggelig førjulsteater!

MEDVIRKENDE:
Caroline Støyva Eriksen
Caroline har erfaring fra film, tv, reklame, teater, musikal og konserter , bl.a. Jul i Blåfjell (Folketeateret) , Hotel Cæsar (Tv2) og Parade (Kanonhallen). Med støtte fra Den kulturelle spaserstokken har  Caroline opptrådt på sykehjem med egne prosjekter siden 2012. Høsten 2018 hadde hun et skriveopphold på Akershus Teater, hvor hun utviklet sin første dramatiske tekst «Vilje!». I høst kan man se Caroline i bl.a. Børning 3, som går på kino nå.

Thomas Stokke var sist å se som skuespiller i Dyreparken i Kaptein Sabeltanns verden og  i musikalen Footloose på Ullensaker teater, der han på kort frist hoppet inn i hovedrollen som Ren. Thomas jobber også som sanglærer og stemmeskuespiller. Stemmen hans er å høre i filmer og serier som Trolls, Jurassic World, Gruffaloen, Regular show m.m .

Rune Reksten
Skuespiller i Peer Gynt bla. i New York, Korea og ikke minst i utendørsoppsetningen på Gålå i en årrekke.
De siste 7 årene har han spilt i Jul i Blåfjell på Oslo Nye Teater og i tillegg hatt instruktøroppgaver for andre teatergrupper på Østlandet.

Hvordan kan DU delta?
Send epost til bibliotek@ringerike.kommune.no med ditt navn, telefonnummer og navnet på arrangementet samt. klokkeslettet til hvilken forestilling du ønsker. Begrenset antall deltakere. NB: Deltakers navn og telefonnummer blir oppbevart i 10 dager etter arrangementet mht. smittesporing.