Kitty og midnattsoppdraget
av Paula Harrison og Jenny Løvlie (illustr.)

Vigmostad Bjørke, 2021

Ny serie å like! Her er katter i fokus, og barn som liker disse firbeinte skapningene vil simpelthen falle helt pladask for denne søte og spennende serien.

Møt jenta Kitty som kan snakke med dyr og har katte-superkrefter. Her er det spenning fra start til slutt. I denne første boken om Kitty blir vi kjent med ei litt usikker jente, som ikke vet om hun klarer å følge i superhelt-morens fotspor. Vi får lese om katten Figaro som sårt trenger Kittys hjelp. Det kommer nemlig skrekkelige lyder fra klokketårnet i Krinkelby. Det er noe eller noen som er i nød. Kitty må ta et valg. Med støtte, tro og en kamp mot klokken, kan alt skje.

Boken har stor skrift og er gjennomillustrert. Målgruppen er barn i småskolealder. Passer aller best som høytlesningsbok på grunn av noen vanskelige ord underveis. Toeren i serien er minst like spennende som den første, og bøkene kan leses uavhengig av hverandre.

God lesestund!

Anbefalt av Benedicte Charlotte

Translate »