Anders Røyneberg og Erik Schjerven

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Eller hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving under korona-pandemien?

Endelig kan vi ønske Anders Røyneberg og Erik Schjerven velkommen til Ringerike bibliotek!

Velkommen til foredrag torsdag 23. september kl.18.30 med lokale og populære Anders Røyneberg som har skrevet boka PLANTELYKKE, og driver
Instagramprofilen @arcticgardener med over 66000 følgere. Endelig kan han ta turen over til oss fra Hadeland.
Anders har innredet hjemmet sitt ved Randsfjorden med 150 grønne planter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. Og – så undrer han hvilken sammenheng det er mellom miljøengasjementet og grønnplantebølgen? Hans partner Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av boken PLANTELYKKE, som nå er i sitt syvende opplag, og snart skal ut på engelsk over hele verden.

Anders vært gjest hos Vegard Larsen i Drivkraft på NRK P2: – https://radio.nrk.no/serie/drivkraft/MKRS20019320

Oppfølgeren til Plantelykke, Plantebonanza kom i 2021. Kvelden byr på noen drypp fra den nye boken.

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder.

Erik Schjerven er fra Jaren og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i Hadelandshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, som er deres første bok.

Gratis inngang. Påmelding. Velkommen!

Arrangementet er i samarbeid med Hole og Ringerike hagelag.

Hvordan kan DU delta?

Send epost til bibliotek@ringerike.kommune.no med ditt navn, telefonnummer og navnet på arrangementet. Begrenset antall deltakere.
NB: Deltakers navn og telefonnummer blir oppbevart i 10 dager etter arrangementet mht. smittesporing