Bruk Bibliofilappen, Mappa Mi, ring eller send epost til oss for bestilling eller reservering. Vi hjelper deg gjerne.

Biblioteket er stengt t.o.m. 12. april pga. videreføring av nasjonale retningslinjer.

Søk og
bestill

Du bestiller på vanlig måte ved hjelp av Bibliofilappen eller på PC ved å søke og bestille i katalogen på nett https://ringerike.bib.no/. Trenger du hjelp, ta kontakt.

Vi leverer ut kun materiale som er bestilt på forhånd

Hvis du ikke får til å bestille selv med appen eller på nettsiden vår, kan du ringe eller sende e-post.

Klargjøring og henting

• Før du kan hente, må du ha fått melding fra oss om at materiale er klart til henting.
  • Du kan hente mandag, tirsdag, onsdag og fredag 10.00-15.00 + torsdager 10.00-18.30. Ring 32117500 når du er utenfor.
  • Vi gjør klar det du skal låne og kommer ut til deg med bestillingen din. Husk å holde avstand!

Tilbudet vil gjelde inntil nye retningslinjer blir gitt.

Søk i Ringerike bibliotek.

Biblioteklokalene er stengt for publikum. Det gjelder også meråpent bibliotek.

Vi forsøker å opprettholde normal drift, så påminnelser og purringer vil bli sendt. Husk at du kan levere selv om biblioteket er stengt; bruk innleveringsluke til venstre for døra til biblioteket.

Henvendelser besvares hverdager 9-15.

Ta kontakt på telefon: 32117500 eller e-post: bibliotek@ringerike.kommune.no