Ellen Langvandsbråten leser et eventyr med bevegelse

Lørdag 9.oktober kl. 11, og alle de påfølgende lørdagene i oktober, er barn hjertelig velkommen til en litt annerledes høytlesningsstund. Barna skal få gjøre yogaøvelser samtidig som de hører på fortellingen som blir lest.

Det er Ellen Langvandsbråten som skal lese for barna. Hun er lærer til vanlig, og har brukt denne høytlesningsformen overfor elevene hun underviser. Ellen vil starte med forskjellige lytteøvelser, pusteøvelser og meditasjon for å roe ned. Vi skal bruke kroppen vår på forskjellige og morsomme måter, gjøre yogaøvelser, mens Ellen leser om alle de forskjellige følelsene vi alle kan kjenne på innimellom. Om Henrik som er glad, om Thea som er trist, og om de andre barna i boka og de følelsene de kjenner på. Kanskje du har kjent på en av følelsene? Og til slutt så skal vi ta spagettitesten sammen. Klarer du å bli til kokt spagetti… Ta med deg mamma eller pappa, de må gjerne bli med deg og gjøre yoga. Da blir det ekstra gøy.

Det er bøkene til Stéphanie Couturier og Maurèen Poignonec om følelser som er er utgangspunktet for lesestunden.

Bilder fra boka blir vist på storskjerm. Arrangementet varer ca 45 min. Arrangementet passer best for barn fra 4 år og oppover.

Gratis inngang. Påmelding: Send epost til bibliotek@ringerike.kommune.no med ditt navn, telefonnummer og navnet på arrangementet. Begrenset antall deltakere. VELKOMMEN

NB: Deltakers navn og telefonnummer blir oppbevart i 10 dager etter arrangementet mht. smittesporing