Adventspose

Det nærmer seg jul – en travel tid for store og små. Vi trenger å koble av mellom slagene. Bøker slår aldri feil, og kan også fungere som et avbrekk i advents- og juletiden.
Har du lyst til å lese noen fine bøker med barnet ditt, men vet ikke helt hvilke? Ringerike bibliotek ønsker å legge til rette for at voksne med barn kan skape koselige lesestunder sammen. I år deler vi ut en adventspose fylt med spennende utlånsbøker plukket ut av oss. Vi håper det blir godt mottatt.
Hva gjør du?
– Send oss en bestilling på Messenger eller til bibliotek@ringerike.kommune.no med navn, lånernummer, barnet/barnas alder og ønske om antall bøker.
Hva gjør vi?
– Etter bestilling fra deg ordner vi i stand en litterær overraskelsespose og gir deg beskjed når den er klar. Bøkene kan du beholde helt til 3. januar.
*Måtte desember-måned romme mange gode historier*