Start vinterferien med barneyoga sammen med Ellen Langvandsbråten lørdag 30. september klokka 11. Det har nettopp vært Brannvernuke og i den anledning kan det være lurt å sjekke om man husker det man har lært. Ellen leser Den kjempestore Bjørnis-boka av Marthe Gravseth Aspen. Underveis i boka gjør dere mange forskjellige yogaøvelser.

Det er gratis å være med. Arrangementet passer best for barn fra 4 år. Velkommen!

Den kjempestore Bjørnis-boka: Det er brannverndag i barnehagen, derfor er brannbamsen Bjørnis kommet på besøk. Bjørnis lærer barna hva det er viktig å huske på hvis det begynner å brenne. Han gir barna i oppgave å finne alle de grønne skiltene i barnehagen som markerer nødutganger. Med et hører de en rar lyd. Det er brannalarmen som går, og det kommer røyk i fra kjøkkenet også. Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle.