Gunn Seland med boka “Den usynlige rusen – å stå sammen i det”.

Rus er som et lynnedslag, hvilke hjem det treffer vet ingen. Derfor må vi tørre å snakke høyt om det, sier Gunn Seland forfatter av boka “Den usynlige rusen – å stå sammen i det”.

Torsdag 12. oktober klokka 19 kommer hun til Ringerike bibliotek. Seland forteller sin egen familiehistorie, og om følelsen av å miste et barn til narkotika. Samtalepartner denne kvelden er Unni Merete Fjeldstad. Arrangementet er en del av kommunens markering av Verdensdagen for psykisk helse.

Unni Merete Fjeldstad

Seland er fra Hønefoss, er utdannet sykepleier, og har tidligere vært leder for Landsforbundet mot stoffmisbruk, i dag Ivareta, avdeling Ringerike og omegn. “Den usynlige rusen” er hennes første bok. Fjeldstad har jobbet på Krisesenteret i Hønefoss i 17 år.  Nå jobber hun fulltid med psykisk helse og rus i Ringerike kommune.

Gratis inngang. Boksalg med signering.

Vet du om noen som har et problematisk forhold til rus? Har du et barn eller  barnebarn som sliter? En nabo? Eller kanskje en venn? Har du kjent på følelser som skam, sorg og skyld?
Du er ikke alene. Ivareta.no har en pårørendetelefon: 800 40 567 – åpen kl. 9-15 alle hverdager.