Når:
8. april 2021@18:30
2021-04-08T18:30:00+02:00
2021-04-08T18:45:00+02:00
Hvor:
Ringerike bibliotek

Til venstre: Anders Røyneberg. Til høyre: Erik Schjerven.

Lurer du på hvordan du kan lykkes med grønne planter? Og hvorfor planter har fått et så voldsomt oppsving under korona-pandemien?

Ringerike bibliotek inviterer til foredrag torsdag 8. april kl.18.30 med lokale og populære Anders Røyneberg som har skrevet boka PLANTELYKKE, og driver Instagramprofilen @arcticgardener med over 66000 følgere. Nå tar han turen over til oss fra Hadeland fordi han er i gang med å skrive oppfølgeren og har lovet drypp fra den nye boken sin denne kvelden hos oss. Anders har innredet hjemmet sitt ved Randsfjorden med 150 grønne planter og vil fortelle deg hva grønnplantebølgen handler om, hvordan du kan lykkes med å stelle, ivareta og velge hvilke planter som passer til deg. Og – så undrer han hvilken sammenheng det er mellom miljøengasjementet og grønnplantebølgen? Hans partner Erik Schjerven er medforfatter og sidekick på foredraget. Det blir salg og signering av boken PLANTELYKKE, som nå er i sitt syvende opplag, og snart skal ut på engelsk over hele verden.

Nylig har Anders vært gjest hos Vegard Larsen i Drivkraft på NRK P2: – https://radio.nrk.no/serie/drivkraft/MKRS20019320

Anders Røyneberg er født på Jæren, oppvokst på bondelandet i Østfold og nå bosatt på Hadeland. Han er agronom, psykiatrisk sykepleier og sexolog. Til daglig arbeider Anders som terapeut, skribent og foredragsholder. 

Erik Schjerven er fra Jaren og utdannet markedsfører. Han er, som Anders, planteelsker og arbeider til daglig som forretningsutvikler i Hadelandshagen. Sammen har de skrevet Plantelykke, som er deres første bok.

Arrangementet er gratis og åpent for alle – Begrenset med plasser.
Påmelding til bibliotek@ringerike.kommune.no – Velkommen!

 

Translate »