Når:
29. september 2021@18:00
2021-09-29T18:00:00+02:00
2021-09-29T18:15:00+02:00
Hvor:
Ringerike bibliotek

Per-Erik Berge

Det blir et nytt forfattermøte med et lokalt tilsnitt på biblioteket igjen. Da kommer den tidligere journalisten, læreren og rektoren Per-Erik Berge til Ringerike bibliotek for å fortelle om sin novellesamling “Den tynne blå jakka”.

Berge er fra Lunner men bor i Hønefoss. Han har gjennom lang tid lagt til side skriveideer det ikke gikk an å bruke til noe akkurat da. Materialet har nå blitt til novellesamlingen «Den tynne blå jakka», som er gitt ut som ebok denne vinteren.

Selvfølgelig er det noe av meg i «Den tynne blå jakka», sier Berge, men forklarer videre. Rolling Stones gitaristen Keith Richards sa det omtrent sånn: – Det en har å uttrykke musikalsk? Det er vel mest resultat av sånt en har hørt… Min gamle konservatorielærer Erling Bisgaard: – En må ha opplevd noe for å ha noe å uttrykke. Det gir mulighet for å kunne gjenskape og til å omskape. Kanskje til og og med evne til å skape noe nytt! Det er i sånne landskap skribenten har befunnet seg.

 

Gratis inngang. Påmelding. Velkommen!

Hvordan kan DU delta?

Send epost til bibliotek@ringerike.kommune.no med ditt navn, telefonnummer og navnet på arrangementet. Begrenset antall deltakere.
NB: Deltakers navn og telefonnummer blir oppbevart i 10 dager etter arrangementet mht. smittesporing